youralt
Auction | 10000records

Auction

Musikauktion 10.000 Records


Ved denne første 10.000 Records auktion bydes der på et nyt 100% unikt The Freudian Slip nummer med titlen “X”. Nummeret findes kun i dette ene eksemplar og er aldrig hørt af andre end bandet bag nummeret.

.

Nummeret kan ikke høres før købet! Det betyder, at køberen er den eneste og første, der kommer til at høre og eje dette enestående eksemplar med nummeret “X” på.

.

Auktionsbeløbet vidergives til den næste artist, der signes på 10.000 Records, som dækker udgifter til indspilning og mix. Indbringer auktionen mere end 10.000 kr går beløbet til markedsføring og etablering af artisten/udgivelsen.

.

Næste artist i rækken skal også donere et nyt unikt nummer til den følgende 10.000 Records musikauktion osv.

.

For at komme med et bud på selve musik auktionen skal du klikke på auktion til højre på denne side. Selve auktionsvinduet åbnes og du kan indtaste dit bud. Læs købsvilkårene grundigt inden du byder.

.

Du byder ved at indtaste de rette oplysninger, dit bud og klikke på “Bid Now”. Du skal opgive navn, e-mail-adresse, post-adresse og telefonnummer, så vi kan kontakte dig, angående med beskeder om auktionen. Når du har budt, kommer der en bekræftende besked frem på skærmen. Hvis dit bud ikke er højt nok, kommer der ligeledes en besked frem om dette og kan forsøge igen. Du modtager en e-mail, når/hvis du bliver overbudt, eller når/hvis du vinder auktionen.

.

Alle bud er inkl. moms. Køberen af auktionsnummeret vil få tilsendt en faktura fra 10.000 Records, som skal betales inden 10 dage. Når fakturaen er betalt, modtager køberen auktionsnummeret i sin fysiske udformning. Køberen får et enstående kunstværk, og er samtidig sponsor af ny dansk musik.

.

Køberen bliver æresmedlem af 10.000 Records og bliver også inviteret, sammen med 20 af sine medarbejdere eller venner, til en Secret Sessions-intimkoncert med artisten bag auktionsnummeret .

.

Du er mere end velkommen til at kontakte 10000 Records inden du giver dit bud på auktionen.

.

Læs købsvilkårene her


Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.